The Fisherman – Fishing Planet -kalastussimulaatio heittää vieheet veteen virtuaalisesti

The Fisherman - Fishing Planet -pelin kalastusympäristöt on mallinnettu oikean maailman kalastuspaikoista.

Bigbenin lokakuussa julkaisema The Fisherman – Fishing Planet on realismiin ja aitouden tunteeseen tähtäävä kalastuspeli. Sen yhdeksäntoista erilaista kalastusympäristöä on mallinnettu oikean maailman kalastuspaikoista, joita ovat esimerkiksi Yhdysvaltojen Everglades, Ranskan La Creuse ja Italian Tiber-joki.

Lisäksi eri vuodenajat, sääolosuhteet ja vuorokaudenajat vaikuttavat pelimaailmaan sekä sen eläimiin ja kasveihin. Erilaiset veneet tuovat vaihtelua kalastuspaikkoihin matkatessa.

Erilaisia kalalajeja on pelin ennakkotilaajan versiossa mukana peräti yli 140 erilaista ja niillä jokaisella on omat elintapansa ja käyttäytymismallinsa.

Kalastusvälineitä ja näiden erilaisia yhdistelmiä on tuhansittain. Mukana on muun muassa laaja valikoima erilaisia vapoja, uistimia, vieheitä ja muita kalastukseen liittyviä välineitä. Yksinpelin lisäksi mukana on erilaisia moninpelitiloja, joihin kuuluvat yhteistyöpelit ja kisailutapahtumat.

The Fisherman – Fishing Planet -peli on pelattavissa sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleilla että pc-tietokoneilla.

Lisätietoja