Uusi Buster M muuntuu myös heittokalastajan veneeksi

Kalastusvarustepaketilla Buster M muuntuu erityisesti heittokalastajan kalastusveneeksi.

Busterin kalastusvarustepaketti on nyt saatavana Buster S:n lisäksi myös seuraavaksi suuremman kokoluokan veneeseen, Buster M:ään. Kalastusvarustepaketilla M ja S muuntuvat omien tarpeiden mukaisiksi kalastusveneiksi, jotka sopivat erityisesti heittokalastukseen.

Uusi Buster M on 4,86 metriä pitkä viiden hengen alumiinivene. Konetehoalue on 30-40 hevosvoimaa. Kalastusvarustellun veneen kokonaispaino jää moottoreineen reiluun 500 kiloon, joten se on helposti liikuteltavissa jarruttomalla trailerilla.

”Kalastusvarustepaketilla täydennetyt Buster M ja S ovat nykyaikaisia ja käytännöllisiä kalastusveneitä, joka sopivat erityisen hyvin heittokalastuksen harrastajille. Molemmat mallit ovat kevyesti liikuteltavia, mutta lähes puoli metriä pidemmässä M:ssä on jo selvästi isomman veneen tuntua”, kertoo varustepaketin tuotekehitykseen osallistunut kalastusopas Jani Ollikainen.

Buster M:n ja S:n kalastusvarustepakettiin kuuluvat vapalaatikko, kalastusistuimella varustettu heittotaso sekä keulamoottoriteline. Varustepaketin osat voi hankkia myös erikseen ja varusteet voidaan irrottaa veneen käyttötarkoituksen muuttuessa.

”Vapalaatikko on todella tilava ja helppokäyttöinen. Esimerkiksi hauenkalastajien yleisin vapamitta on 8,5 jalkaa ja niitä mahtuu pitkään laatikkoon keloineen helposti 5-6 settiä. Kalastushetken aikana vavat saa kätevästi riviin vapalaatikon kannelle”, Ollikainen kertoo.