Uusi Yamarin 50 Bow Rider – kesämökkien moniottelija

Yamarin 50 Bow Rider.

Uusi Yamarin 50 Bow Rider on yleisvene, joka soveltuu niin yhteysveneeksi, kalastukseen kuin veneretkeilyynkin. Uutuusveneessä on suojaisa avotila, erinomaiset ajo-ominaisuudet ja hyvät säilytystilat.

”Yamarin 50 Bow Rider on todellinen kesämökkien moniottelija: vajaan viiden metrin pituisena ja kuudelle henkilölle mitoitettuna se soveltuu hyvien säilytystilojensa kanssa erinomaisesti yhteysveneeksi. Se taipuu myös harrastuksiin, kuten esimerkiksi kalastukseen, veneretkeilyyn ja kauppareissuille”, kertoo Yamarinin markkinointipäällikkö Johan Finnberg.

Vankka tuplakuorirakenne tuo vakautta ja hallittavuutta veneeseen, joka nousee 40 hevosvoiman moottorilla kevyesti plaaniin ja kulkee kahden henkilön kuormalla jopa 25 solmun vauhtia. Yamahan 60 hevosvoiman moottorilla varustettuna vene saavuttaa yli 30 solmun huippunopeuden. Taloudellisella 22 solmun matkavauhdilla veneen toimintasäde on noin 120 merimailia yhdellä tankillisella.

Avotila on käytännöllinen ja turvallinen: suurten ja selkeiden astinpintojen ansiosta veneeseen on vaivatonta nousta ja avotilassa helppo liikkua. Lisää turvallisuutta tuo pitävä ja Softdeck-lattiamateriaali (lisävaruste). Suojaavan tuulilasin ympärillä on tyylikkäät ja tukevat mustat kaiteet, mikä tuo lisää turvallisuutta ja viimeistelee yleisilmeen.

Veneessä on vakiona 64 litran kiinteä polttoainesäiliö. Irtosäiliön puuttuessa takaistuimen alla on suuri säilytystila ja säilytystiloja on sijoitettu myös keulan avotilan istuinten alle. Vakiovarusteita ovat mm. väliovi tuulilasin alla, takapenkin tyynyt sekä offshore-istuimet. Lisävarusteena on saatavana mm. peräkuomu ja 10-tuumainen Yamarin Q -älynäyttö.

Tekniset tiedot: Pituus: 4,86 m, leveys: 1,96 m, henkilömäärä: 6, paino: noin 535 kg, moottorisuositus: 40-69 hv.