Uusi GarminLiveScope XR-järjestelmä tuottaa tarkkaa kuvaa jopa 150 metrin syvyydestä

Garmin LiveScope™ XR tuottaa tarkkaa kuvaa makeassa vedessä jopa 150 metrin syvyydestä.

Garmin on tuonut markkinoille uuden LiveScope™ XR -järjestelmän täydentämään reaaliaikaisesti skannaavien Garmin-kaikuluotainten valikoimaa. Uusi laite tuottaa tarkkaa kaikukuvaa myös aiempaa syvemmistä vesistä.

Kuvan laatu on erinomainen samanaikaisesti lähi- ja pitkän etäisyyden kuvassa. LiveScope XR pystyy tuottamaan reaaliaikaista kuvaa kaloista ja vedenalaisista rakenteista, jotka ovat jopa 150 metrin etäisyydellä veneen edessä tai alla.

“Kaloja ja vedenalaisia rakenteita ei ole koskaan aikaisemmin nähty reaaliaikaisessa kuvassa näin kaukaa ja näin syvältä”, Garmin-yhtiön maailmanlaajuisen myynnin varatoimitusjohtaja Dan Bartel lupaa.

Erityisesti syvempiä vesialueita varten optimoidussa LiveScope XR -kaikuanturissa on laajennusosia, joilla näkee samanaikaisesti reaaliaikaisen pitkän ja lyhyen matkan näkymän. Laitteen avulla näkee pitemmälle veneen ympärille ja alle – jopa 150 metriin päähän makeassa ja noin 100 metrin päähän suolaisessa vedessä.

Reverse Range-toiminnolla voi ottaa käyttöön suuremman osan näytöstä kalojen ja vedenalaisten kohteiden katsomista varten. Valitsemalla Compress Range -toiminnon näkee lähempänä olevat yksityiskohdat tarkasti ja reaaliaikaisesti ja pystyy kuitenkin samalla seuraamaan kauempana olevia kohteita. LiveScope XR on yhteensopiva monien GPSMAP®- ja ECHOMAP™ -karttaplottereiden ja yhdistelmälaitteiden kanssa.

Lisätietoja