Uusilla Aalloille-tietopeleillä koko miehistö parantaa hauskasti veneilytaitojaan

Pelaamalla Aalloille-sääpeliä oppii hauskalla tavalla tulkitsemaan säätä ja liikkumaan turvallisesti vesillä.

Aalloille Finland Oy lanseerasi viime vuonna korttipelit, jotka oli suunniteltu erityisesti edistämään aikuisten veneilytietoja ja -taitoja, jotta myös kaikilla lapsilla olisi hauskaa ja turvallista vesillä. Uudet Aalloille 1234 -tietopelit pyrkivät samaan päämäärään eli tuomaan viihdyttävästi oppia vesillä liikkumisesta koko kansalle.

Aalloille 1234 -tietopeleistä voivat oppia uutta kaikki vasta-alkajista mökki- ja matkaveneilijöihin sekä matkailuveneilyn aktiiviharrastajiin asti. Ne ovat myös perhepelejä, sillä niiden joustavat säännöt mahdollistavat, että venekunnan nuorimmatkin matruusit voivat pelata konkareiden kanssa yhdessä. Pelit ovat kaksikielisiä (suomi ja ruotsi). Sanavisaa voi lisäksi pelata englanniksi ja saksaksi.

Pelit on helppo ottaa taskuun mahtuvan pakkauksensa (10x12x2 cm) ansiosta esimerkiksi kalareissulle mukaan. Pelit on myös suunniteltu kestämään käsittelyä vuodesta toiseen ja tavallista haasteellisempaan käyttöympäristöön. Ne sopivatkin hyvin kotikäytön lisäksi seuratoimintaan, veneeseen, rannalle, piknikille tai vaikkapa mökkimatkalle auton takapenkille.

Pelit ovat tilattavissa verkkokaupasta. Lisäksi niitä on myynnissä mm. Akateemisissa kirjakaupoissa, merimuseoissa, satamissa ja hyvin varustetuissa venetarvikekaupoissa.

Pelit on tuotettu yhteistyössä veneilykouluttajien ja muiden vesillä liikkumisen huippuammattilaisten kanssa, kuten mm. meteorologien Petri Takalan ja Martin Gahmbergin sekä Suomen Navigaatioliitto ry:n kanssa, joka ottaa pelit kurssikäyttöönsä.

Lisätietoja