Perinteisen uistinvalmistajan digiloikka: Kuusamo Appin avulla kalastaja voi suunnitella omat värinsä suosikkiuistimiin

Professor 2 Helmi on yksi niistä uistimista, joihin Kuusamo Appin avulla jokainen voi lisätä haluamiaan kuvatiedostoja tai luoda uusia kuvioita tai väriyhdistelmiä.

Kuusamon Uistin Oy on ottanut digiloikan lanseeraamalla yksilöllisiä uistimia tuottavan maailmanlaajuisen Kuusamo App -sovelluksen. Sen avulla jokainen kalastaja voi tuoda haluamiaan kuvia omiin suosikkiuistimiinsa ja värittää ne itselleen mieluisella tavalla.

Lipoista mukana on Kuf ja lusikoista Hauki ja Lätkä sekä Professori ja Räsänen kumpikin helmellisenä versiona. Kaikkiaan sovelluksella pääsee käyttämään mielikuvitustaan yhdeksän erilaisen ja tai erikokoisen Kuusamon Uistimen vieheen tuunaamisessa.

Kuusamo Appiksi nimetyssä sovelluksessa on yhdistetty Kuusamon Uistimen vieheosaaminen suomalaisen sovelluskehittäjän 3D Groupin kokemukseen yhteisöllisistä kuvankäsittelyohjelmistoista. Sen avulla voi luoda, muokata ja tallentaa kuvia joko omalle koneelleen tai verkkoon. Ohjelma tarjoaa työkalut kuvankäsittelyyn suoraan internet-selaimessa.

Kuusamo Appin kautta käyttäjät voivat sekä lisätä omia kuvatiedostojaan uistimiin että suunnitella kokonaan uusia, mielikuvituksellisia kuvioita ja väriyhdistelmiä vieheisiin. 3D Groupin toimitusjohtaja Lauri Koutaniemi on innoissaan uudesta yhteistyöstä.

”Kuusamon Uistin on loistava brändi ja tarjoaa hienon alustan räätälöityjen lusikkauistinten valmistukseen. Perinteiden ja uuden teknologian yhdistelmästä syntyy nyt jotain todella ainutlaatuista”, Koutaniemi toteaa.

”Uskomme, että Kuusamon Uistin tavoittaa sovelluksen myötä myös kokonaan uusia käyttäjäryhmiä ja ikäluokkia. Meillä on paljon annettavaa myös diginatiivien sukupolvelle”, Kuusamon Uistimen toimitusjohtaja Kimmo Korpua puolestaan hehkuttaa.

Korpua arvioi, että yksilölliset vieheet kiinnostavat ennen kaikkea laatutietoisia kalastajia, jotka haluavat luoda omia, juuri tiettyihin kalastusolosuhteisiin suunniteltuja värejä. Lisäksi ne ovat mainioita lahjoja. ”Kalastajille osoitetut merkkipäivälahjat ja liikelahjat on nyt helppo hankkia yhden sovelluksen kautta”, Korpua vinkkaa.

Räätälöidyn vieheen saa omakseen noin 30 euron kappalehintaan. Viehe toimitetaan verkkokauppatapahtuman jälkeen postitse noin viikon kuluessa.

Lisätietoja