Victorinox FireAnt -tuluksilla tuli syttyy helposti vaikeissakin olosuhteissa

Fireant -tuluksia on pkkauksessa kolme ja niiden värikäs runko hohtaa pimeässä. Setissä on lisäksi kuusi herkästi syttyvää sytytyspalaa.

Tulukset ovat ikivanha ja elintärkeä varuste, joka on nyt saanut ennennäkemättömän pienen koon ja modernin muodon. Koska FireAnt-tulukset ja Helix-sytytyspala kiertyvät Victorinox-linkkuveitsen korkkiruuvin sisään, pysyvät uudenlaiset tulukset myös helposti matkassa mukana.

Piikivi ja tulusrauta ovat tulentekovälineinä tuhansia vuosia vanha keksintö, jonka käyttö on jatkunut aina näihin päiviin saakka. Niiden suosio retkeilijöiden keskuudessa perustuu käyttövarmuuteen kaikissa olosuhteissa. Victorinox FireAnt -tulukset on myös suunniteltu sytyttämään silloinkin, kun muut sytyttimet eivät enää välttämättä toimi.

FireAnt-pakkauksessa tuluksia on kolme ja niiden värikäs muovirunko hohtaa pimeässä. Setissä on myös kuusi herkästi syttyvää Helix-sytytyspalaa. Molemmat komponentit ovat täysin vedenkestäviä. Sytytyspalan voi jopa upottaa veteen, sillä sen vahamainen pinta säilyttää herkästi syttyvän sisäosan kuivana.

Sytytystä varten Helix-sytytyspala aukaistaan pöyhkeäksi kasaksi, jolloin siitä muodostuu helposti syttyvä massa. Tuluksen raapaisu esimerkiksi Victorinox-linkkuveitsen naskaliin tai sahan hamarapuolelle sytyttää sytytyspalan todella helposti. Sytytyspalasta tarvitaan vain puolet tai jopa kolmasosa nuotion sytykkeiden sytyttämiseen.

FireAnt -tuluksia on saatavana hyvin varustetuista partiokaupoista sekä maahantuojan verkkokaupasta.

Lisätiedot