Lehti2

Suomen paras vapaa-ajankalastuksen erikoislehti. Monipuolista tietoa kalastusharrastuksesta.

Ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

seuraavassa_lehdesa

Vapaa-ajan Kalastaja 3/2016 ilmestyy 3.6

  • Kuhankalastajan vuosi
  • Hellehauen kalastus
  • Mökkiuistelijan pikaopas
  • Kalapaikkana Äyskoski
  • Kolarin kalavedet

 

Vapaa-ajan Kalastaja on Suomen paras ainoastaan kalastukseen keskittynyt julkaisu. Se on korkeatasoinen lehti, jonka sisältö käsittelee kalastusta monipuolisesti. Lehdestä löytyy tietoa kalapaikoista ja kalastusvälineistä sekä haastatteluja mielenkiintoisista kalastuksen harrastajista. Mukana on lopettavan Urheilukalastus-lehden suositut palstat Vavan varressa ja Lääkärin määräyksestä. Lehti ottaa kantaa myös kalastuspolitiikkaan. Se painetaan hyvätasoiselle aikakauslehtipaperille.

vaka_32015_kansi_m

Vapaa-ajan Kalastaja tavoittaa suuren osan suomalaisista kalastuksen harrastajista. Sen levikki on yli 43 000 kappaletta ja lukijoita on yli 100 000. Vuoden 2014 alusta lehti tulee sekä tilaus- että irtonumeromyyntiin. Silti lehti säilyy Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön jäsenlehtenä. Vapaa-ajan Kalastaja ilmestyy 6 kertaa vuodessa.

Hinnat
Kotimaassa (Suomi) 45 euroa/ vuosi
Pohjoismaissa (Nordiska länder) 51 euroa/ vuosi
Muut maat (rest of the world) 58 euroa/vuosi
Irtonumeron hinta on 9 euroa.

Tilaa lehti. Tilauslomakkeen löydät täältä.

Tilauksen voi tehdä myös ottamalla yhteyttä Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestöön, Vanha talvitie 2-6 A 11, 00580 Helsinki,  vapaa-ajankalastaja(at)vapaa-ajankalastaja.fi, puh. 050 577 4656/ Ismo Malin.