Vapaa-ajan Kalastajan pilkkimatka Ruotsin tunturivesille

Majoituspaikka Camp Ritsem ja taustalla Akkatunturi järven takana. Kuva: Petter Nissén.

Talven lukijamatka. 17.-21. huhtikuuta pilkitään rautuja ja muita lohikaloja Ruotsin Lapissa yli kaksi kilometriä korkean Akkatunturin maisemissa, Stora Sjöfalletin ja Sarekin kansallispuistojen kupeessa. Akkajärvi on kymmeniä kilometrejä pitkä tunturijärvi, jonka lähistöllä on runsaasti muitakin hyviä pilkkijärviä. Majoituspaikkana on Akkajärven rannalla sijaitseva Camp Ritsem -majatalo.

Lukijamatkan hinta on SVK:n jäseniltä 169 euroa/hlö/4 vrk/2hh (ei jäsenet 189 euroa/hlö/4 vrk /2 hh). Hintaan sisältyy majoitus kahden hengen huoneessa, yleiset saunavuorot miehille ja naisille, vinkit kalastukseen ennen matkaa ja paikan päällä. Majapaikassa on yhteiset keittiö- ja sosiaalitilat, joissa jääkaappi, hella ja perustarvikkeet ruuanlaittoon.

Kalastuslupa alueelle on Länsstyrelsen Norrbotten län Gällivarekortet, jonka voi ostaa netistä www.natureit.se. Hinta on 220 SEK/viikko (noin 22 €).

Lukijamatkalle ilmoittaudutaan mielellään huonekunnittain 2 hlöä/huone. Ilmoittautumisen yhteydessä laskutetaan matkan hinta varausmaksuna. Ilmoittautumiset viimeistään 15.3. mennessä Jaana Piskonen puh. 050 597 4933 tai jaana.piskonen@vapaa-ajankalastaja.fi. Matkalle mahtuu 14 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Lisätiedot: Petter Nissén puh. 0500 440 923 tai petter.nissen@vapaa-ajankalastaja.fi.

Lehden lukujamatkalla pilkitään rautuja tunturimaisemissa. Kuva: Petter Nissén.