Vapaa-ajan Kalastajan lukijamatka Espanjaan Teneriffalle 3.-10.11.2015

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön (SVK) matkalla kalastetaan Teneriffalla valtamerikaloja uistellen sekä pohjaonkien. Saaliiksi on mahdollisuus saada muun muassa tonnikaloja, makrilleja, boniitteja, wahoota, barracudia ja rauskuja. Mikäli onni potkaisee voi vieheeseen napata yli 50 kiloinen tonnikala, joka laittaa kalastajan taidot ja voimat todelliselle koetukselle. Kalastuksessa käytetään ammattioppaita, joten aiempi kokemus syvänmerenkalastuksesta ei ole välttämätöntä. Kalastusretkiä voi varata ennakkoon tai paikanpäällä. Lukijamatkalla on mukana SVK:n toimihenkilö, joka avustaa kalastusretkien varaamisessa kohteessa.

Huom! Mikäli kiinnostuneita löytyy, niin tehdään kalastusmatka ”Maailman laidalle” El Hierron saarelle, jossa käytämme paikallisen suomenkielisen oppaan palveluita. Matka vaatii 2 yön majoituksen saarella. El Hierrolla mahdollisuus yö- ja päiväkalastukseen.

Majoituspaikkana on Playa de las Americasissa sijaitseva hotelli Compostela Club. Majoitus parvekkeellisessa yksiössä tai parvekkeellisessa kaksiossa. Paikan päälle mennään Tjäreborgin ryhmämatkalla.

Lento Helsingistä ti 3.11. klo 07.00. Saapuminen Teneriffalle klo 11.30. Paluu ti 10.11. klo 12.50. Saapuminen Helsinkiin klo 21.05. Lennot Thomas Cook Scandinavian Airlines. Tai lento Turusta +60 € / hlö.

Matkan hinta on 679 € / hlö kahden hengen yksiössä. Majoitus kahden hengen kaksiossa 719 € / hlö. Majoitus yhden hengen yksiössä 899 € / hlö. Ei jäsenille hinta + 30 €.

Hinta sisältää lennot matkustajamaksuineen ja veroineen, ateriat lennoilla, lentokenttäkuljetukset, majoituksen 7 vuorokautta (ilman aterioita), Vapaa-ajan Kalastaja lehden edustaja mukana matkalla ja Tjäreborgin oppaan palvelut. Mielellään parillinen määrä lähtijöitä per porukka, jotta pääsette tutun kanssa samaan huoneistoon. Lisämaksusta ateriat hotellilla matkan ajaksi: aamiainen 44 €, puolihoito 110 € ja täysihoito 172 € / hlö. Hintaan ei sisälly matkavakuutusta eikä kalastusretkiä, joita voi varata ennakkoon tai paikanpäällä. Kalastusretkien hinnat ovat noin 70 € puolipäivää (4h) ja 120 € kokopäivä (7h).

Lisätiedot Janne Rautanen puh. 0400 946 968 tai janne.rautanen(at)vapaa-ajankalastaja.fi. Ilmoittautumiset viimeistään 4.9.2015 mennessä Jaana Piskonen puh. 050 597 4933 tai jaana.piskonen(at)vapaa-ajankalastaja.fi. Matkalle mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.