Vapaa-ajan Kalastaja -lehden lukijamatka Tornionjoelle

Lappean lohi ja ottivaappu. Kuva: Lappean Loman arkisto.

Kesän matkalla 1.-5. heinäkuuta kalastetaan lohta Tornionjoella kuuluisalla Lappean alueella Kolarissa parhaimpaan pyyntiaikaan. Matkan tukikohta on Lappean Lohi, josta on varattu majoitus majatalon huoneista sekä jokiveneet moottoreineen. Paikalliset kalastusluvat voi hankkia paikan päältä. Matka on omatoiminen ja kokemus soutu-uistelusta on hyväksi. Lappean Lohi tarjoaa tarvitseville myös opastusta ja lohensoutukoulutusta. Paikalla on mahdollista kalastaa myös rannasta heittäen.

Lukijamatkan hinta on SVK:n jäseniltä 369 euroa/ hlö/4 vrk (ei jäsenet 389 euroa). Hintaan sisältyy majoitus 2-4 hengen huoneessa, liinavaatteet, jokivene ja perämoottori (2 hlöä/vene) sauna joka päivä yleisellä vuorolla, vinkit kalastukseen ennen matkaa ja paikan päällä.

Majoitusrakennuksessamme on hyvät yhteiset keittiötilat. WC:t ja suihkutilat ovat yhteiset. Vastaanotossa palvelee kahvila/ravintola. Hintaan ei sisälly ruokailuja, kalastuslupia (noin 60 €/ hlö), kuljetuksia, henkilökohtaista kalastusopasta ja matkoja kohteeseen. Parillinen määrä lähtijöitä per kalaporukka eli 2 hlöä/vene.

Lisätiedot: Petter Nissén puh. 0500 440 923 tai petter.nissen@vapaa-ajankalastaja.fi.

Ilmoittautumiset viimeistään 15.4. mennessä Jaana Piskonen puh. 050 597 4933 tai jaana.piskonen@vapaa-ajankalastaja.fi. Matkalle mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Lue lisää kohteesta ja palveluista

Lohensoutua Lappeassa. Kuva: Lappean Loman arkisto