Vapaa-ajan Kalastajan lukijamatka Atlantille Norjan Steigeniin

Steigenissä on mahdollisuus saada siiman päähän laaja kirjo Atlantin kaloja, kuten mm. turskaa ja pallasta. Kuva: Ari Koskenniemi/Nordic Fishing

Syksyn lukijamatka. Koe huippukohde Norjan Steigen!

Steigen sijaitsee Lofoottien kainalossa mantereen ulkoreunassa Engelöyan saaressa. Perille pääsee suoraan autolla ajaen (ei lauttamatkoja). Lukijamatkan ajankohta on ma 24.- la 29.9. (5 yötä).

Steigenissä on mahdollisuus saada siiman päähän laaja kirjo Atlantin kaloja, muun muassa pallasta ja turskaa. Kaudella 2017 yksi asiakkaista sai 80 kilon pallaksen majapaikan laiturilta heittämällä syysaikaan! Lisätietoja kohteesta www.nordicfishing.fi ja www.steigen-ferie.no/en/.

Matkan hinta on jäsenille alkaen 385 €/hlö (hinta voimassa jos 18 hlö varaus täyttyy, hinta tarkentuu varausmäärän perusteella). Ei jäsen alkaen 405 €/hlö. Hinta sisältää majoituksen laadukkaissa 6 hlö taloissa (85 m2), joissa on olohuone ja kolme kahden hengen makuuhuonetta (sis. liinavaatteet), hyvin varusteltu keittiö sekä pesutilat, Kvernö-alumiiniveneen 19 jalkaa 50 hv moottorilla, veneissä karttaplotteri ja kaiku (3 hlö/vene). Myös loppusiivous kuuluu hintaan.

Käytettävissä on pakastustilaa ja kalojen käsittelytilat. Veneiden polttoaineet maksetaan erikseen. Matkalle lähtijöille toimitetaan infopaketti kohteen käytännöistä ja huippuoppaan (Nordic Fishing) kalapaikkavinkit alueen kalastuksesta merikarttakopioineen.

Matkalle mahtuu mukaan 18 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittautumiset viimeistään 8.8. mennessä Jaana Piskoselle, puh. 050 597 4933 tai jaana.piskonen@vapaa-ajankalastaja.fi. Ajalla 2.7.-3.8. ilmoittautumiset vain sähköpostilla.

Lisätiedot: Petter Nissén puh. 0500 440 923 tai petter.nissen@vapaa-ajankalastaja.fi.

Steigen sijaitsee Lofoottien kainalossa Engelöyan saaressa. Kuva: Ari Koskenniemi/Nordic Fishing
Lukijamatkalaiset saavat käyttöönsä 19-jalkaiset alumiiniveneet. Kuva: Ari Koskenniemi/Nordic Fishing