Vapaa-ajan Kalastaja -lehden lukijamatka Tornionjoelle 8.-12. elokuuta

Vapaa-ajan Kalastajan lukijamatkalla elokuussa kalastetaan lohta Tornionjoella. Lisäksi on mahdollista kalastaa harjusta ja muitakin kalalajeja. Petter Nissén.

Suomen Vapaa-ajankalastajien (SVK) matkalla kalastetaan lohta Tornionjoella kuuluisalla Lappean alueella Kolarissa parhaimpaan pyyntiaikaan. Mahdollisuus kalastaa myös harjusta ja muita kalalajeja.

Matkan tukikohta on Lappean Lohi, josta on varattu majoitus majatalon huoneista sekä jokiveneet moottoreineen. Paikalliset kalastusluvat voi hankkia paikan päältä. Lappean Lohi tarjoaa tarvitseville eri maksusta myös opastusta ja lohensoutukoulutusta. Ensikertalaisilta edellytetään venekalastukseen liittyvä turvakoulutus, joka järjestetään paikan päällä.

Lukijamatkan hinta on SVK:n jäseniltä 349 €/hlö/4 vrk (ei jäsenet 369 €).

Hintaan sisältyy majoitus 2-4 hengen huoneessa, aamupala, liinavaatteet, pyyhkeet, jokivene, perämoottori, vapatelineet, nostokoukku, pelastusliivit (2 hlö/vene), sauna joka päivä yleisellä vuorolla, vinkit kalastukseen ennen matkaa ja paikan päällä. Majoitusrakennuksessamme on hyvät keittiötilat, wc:t ja suihkutilat. Vastaanotossa palvelee kahvila-ravintola.

Hintaan ei sisälly aamupalan lisäksi muita ruokailuja, kalastuslupia (noin 60 €/hlö ), henkilökohtaista kalastusopasta, turvakoulutusta ja matkoja kohteeseen. Parillinen määrä lähtijöitä per kalaporukka eli 2 hlö/vene.

Lisätiedot: Petter Nissén puh. 0500 440 923 tai petter.nissen@vapaa-ajankalastaja.fi.

Ilmoittautumiset viimeistään 15.5. mennessä: Jaana Piskonen puh. 050 597 4933 tai jaana.piskonen@vapaa-ajankalastaja.fi. Matkalle mahtuu 16 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Lue lisää kohteesta ja palveluista www.kylmamaa.fi

Lappean kohdalta saadaan hyviä lohisaaliita. Kuva: Petter Nissén.