Vapaa-ajan Kalastajan lukijamatka kuuluisalle Kuusingille

Kuusingin purje-eväinen harjus. Kuva: Petter Nissén.

Kesän lukijamatkalla 7.-11. elokuuta kalastetaan harjusta ja taimenta Kuusamon legendaarisilla joilla. Majapaikkamme Kuusingin leirintäalue sijaitsee aivan Kuusinkijoen rannalla. Hienoja kalastuskohteita löytyy Kuusamosta useita, esimerkiksi kuuluisat Kuusinki- ja Kitkajoet.

Matkalla voi kalastaa jokien kalastussääntöjen puitteissa perholla tai uistimella. Runsain saaliskala jokialueilla on purje-eväinen harjus, mutta myös komean taimenen voi saada siiman päähän.

Lukijamatkan hinta on SVK:n jäseniltä 109 euroa/hlö/4 vrk/petipaikka 4-8 hengen mökissä (ei jäsenet 129 euroa/hlö/4 vrk/petipaikka 4-8 hengen mökissä). Hintaan sisältyy majoitus 4-8 hengen mökissä, yleiset saunavuorot miehille ja naisille, vinkit kalastukseen ennen matkaa ja paikan päällä. Mökeissä on yhteiset jääkaappi, hella, mikro ja muut minikeittiön perustarvikkeet. Leirintäalueella palvelee kahvila, jossa myydään myös kalastuslupia (hinta oli 18 €/vrk 2022).

Lukijamatkalle ilmoittaudutaan mielellään yhden tai useamman kalakaverin kanssa. Ilmoittautumisen yhteydessä laskutetaan matkan hinta varausmaksuna. Ilmoittautumiset viimeistään 30.5. mennessä Jaana Piskonen puh. 050 597 4933 tai jaana.piskonen@vapaa-ajankalastaja.fi. Matkalle mahtuu 14 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Lisätiedot majapaikan kotisivuilta www.kuusinki.com tai Petter Nissén puh. 0500 440 923, petter.nissen@vapaa-ajankalastaja.fi.

Kuusinkijoen komeita kalastusmaisemia. Kuva: Petter Nissén.