Vapaa-ajan Kalastajan lukijamatka Ruotsiin Akkajärvelle to 20.- ti 25.4. 2017

Akkatunturi iltavalaistuksessa.

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön (SVK) matkalla pilkitään rautua ja muita lohikaloja Ruotsin Lapissa yli kaksi kilometriä korkean Akkatunturin maisemissa Stora Sjöfalletin ja Sarekin kansallispuistojen kupeessa.

Akkajärvi on kymmeniä kilometrejä pitkä tunturijärvi, jonka lähistöllä on runsaasti muitakin järviä. Majoituspaikkana on Akkajärven rannalla sijaitseva STF Ritsem fjällstuga. Kohde sijaitsee lähellä Norjan rajaa Kiirunasta länteen ja perille pääsee henkilöautolla.

Paikalliset kalastusluvat voi hankkia paikan päältä. Ruotsissa ei ole valtion kalastuksenhoitomaksua. Matka on omatoiminen. Kokemus talvisissa eräolosuhteissa liikkumisesta ja kalastamisesta on tarpeen. Paikalla on mahdollisuus liikkua kalaretkillä suksilla tai omalla moottorikelkalla (ei reittimaksuja).

Lukijamatkan hinta on SVK:n jäseniltä alkaen 289 euroa/hlö/5 vrk (ei jäsenet 309 euroa). Hintaan sisältyy majoitus kahden hengen huoneessa, vinkit kalastukseen ennen matkaa ja paikan päällä.

Majoitusrakennuksessamme on yhteiset keittiö- ja sosiaalitilat, jääkaapit, pakastimet, sekä wc:t ja suihkut. Vastaanotossa palvelee kahvio/kioski. Pihasaunan käyttömahdollisuus (eri maksusta). Hintaan ei sisälly ruokailuja, kalastuslupia (hinta noin 200 SEK/vko), kuljetuksia, henkilökohtaista kalastusopasta ja matkoja kohteeseen. Mielellään parillinen määrä lähtijöitä per kalaporukka.

Lisätiedot: Petter Nissén, puh. 0500-440 923 tai petter.nissen@vapaa-ajankalastaja.fi. Ilmoittautumiset viimeistään 16.3.2017 mennessä Jaana Piskonen puh. +358 50 597 4933 tai jaana.piskonen@vapaa-ajankalastaja.fi. Matkalle mahtuu 14 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Näillä peleillä yleensä lähtee. Tällä kertaa mm. pari yli kilon taimenta.
Näillä peleillä yleensä lähtee. Tällä kertaa mm. pari yli kilon taimenta.
Majoitusrakennuksessa on mm. yhteiset keittiö- ja sosiaalitilat sekä jääkaapit ja pakastimet.
Majoitusrakennuksessa on mm. yhteiset keittiö- ja sosiaalitilat sekä jääkaapit ja pakastimet.
Kaunis tunturirautu saa saamamiehen myhäilemään.
Kaunis tunturirautu saa saamamiehen myhäilemään.