Vapaa-ajan Kalastajan lukijamatka Ruotsin Lappiin Rostojärvelle ke 26.7.-ma 31.7.2017

Rostojärveltä saa mm. komeita taimenia.

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön (SVK) matkalla kalastetaan harjusta, taimenta ja rautua maineikkaalla Rostojärvellä aivan pohjoisimmassa Ruotsissa. Noin 20 kilometrin pituinen järvi on yksi Ruotsin kalaisimmista erämaakohteista.

Majoituspaikkana on Rostojärven mökkikylä kymmenien kilometrien päässä lähimmältä tieltä. Järveen myydään kalastuslupia vain mökkikylän asiakkaille. Perille pääsemme Polarlennon vesitasolla, joka lentää Kilpisjärveltä kohteeseen.

Kalastusluvat ja moottorilla varustetut vuokraveneet voi hankkia paikanpäältä. Matka on omatoiminen. Kokemus eräolosuhteissa liikkumisesta ja kalastamisesta on suositeltavaa.

Lukijamatkan hinta on SVK:n jäseniltä alkaen 395 euroa/hlö/5 vrk (ei jäsenet 415 euroa). Hintaan sisältyy majoitus neljän hengen mökissä, lennot vesitasolla kohteeseen ja takaisin, vinkit kalastukseen ennen matkaa ja paikanpäällä.

Mökeissä on yhtenäinen tupa, jossa kerrossängyt, pöytäryhmä, lämmityslaitteet ja minikeittiö. Keskuksessa palvelee kioski-info, jossa myydään kalastuslupia, hieman retkimuonaa ja vuokrataan veneitä. Laadukas sauna on erillisessä rakennuksessa vuokrattavissa tuntihintaan.

Matkan hintaan ei sisälly ruokailuja, kalastuslupia (noin 8 EUR/pv), henkilökohtaista kalastusopasta ja automatkoja Kilpisjärvelle. Lisätiedot majapaikasta ja sen palveluista Rostojärven Erämaaleirin kotisivuilta. Lisätiedot lentoliikenteestä Polar-Lennon sivuilta.

Lisätiedot: Petter Nissén, puh. 0500-440 923 tai petter.nissen@vapaa-ajankalastaja.fi. Ilmoittautumiset viimeistään 15.5.2017 mennessä Jaana Piskonen puh. 050 597 4933 tai jaana.piskonen@vapaa-ajankalastaja.fi. Matkalle mahtuu 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Perille päästään Polar Lennon vesitasolla, joka lentää Kilpisjärveltä kohteeseen.
Perille päästään Polar-Lennon vesitasolla, joka lentää Kilpisjärveltä kohteeseen.
Kolme eriväristä Rostojärven rautua.
Kolme eriväristä Rostojärven rautua.
Myös harjuksen saaminen on Rostojärvellä mahdollista.
Myös harjuksen saaminen on Rostojärvellä mahdollista.