Vapaa-ajan Kalastaja -lehden lukijamatka Kilpisjärvelle 27.-31.7.2020

Majoituspaikan pihalta avautuu näkymä Saanatunturille.

Matkalla kalastetaan tunturimaisemissa Kilpisjärven ympäristössä monipuolisilla kalavesillä. Matkan tukikohta on tasokasta majoitusta tarjoava Saivaaramökit Kilpisjärven keskustan tuntumassa lähellä palveluja.

Alueella on mahdollista kalastaa harjusta, rautua sekä siikaa tunturivesillä ja päiväretkellä Jäämerelle voi harrastaa myös merikalastusta. Helposti saavutettavia huippukohteita ovat muun muassa suurharjusten Könkämäeno ja pienen patikkamatkan päässä tieltä sijaitseva Ailakkajärvi. Kilpisjärvestä voi tavoitella kookasta rautua tai patikoida Saanajärvelle raudunpyyntiin rantakalastuksen merkeissä. Antoisia siikavesiä on tarjolla useita ja joissakin kohteissa myös taimenta.

Lukijamatkan hinta on SVK:n jäseniltä alkaen 135 euroa/hlö/4 vrk (ei jäsenet 155 euroa). Hintaan sisältyy majoitus 4-6 hengen tasokkaissa mökeissä, joissa on oma sauna joka mökissä, kodinkoneet, täysi keittiövarustus, jääkaappi pakastinlokerolla, TV ja wifi-yhteys. Pihalta löytyy kota, jossa on tulipaikka ja savustusmahdollisuus, sekä näköala Saanatunturille. Majoituspaikka on Kilpisjärven kylän palveluiden kaupan, huoltoaseman ja ravintoloiden läheisyydessä. Matkalla on tarjolla monipuoliset palvelut ja autolla pääsee pihaan.

Matkalla on mukana paikalliset kalavedet tunteva matkanvetäjä, jolta saa vinkkejä kalastukseen ennen matkaa ja kohteessa. Kalastus kohteessa on omatoimista ja itselle sopivan aikataulun mukaan. Muutama vene löytyy eri kohteissa mökkien asiakkaille vuokralle. Hintaan ei sisälly ruokailuja, kalastuslupia, kuljetuksia, henkilökohtaista kalastusopasta ja matkoja kohteeseen. Nyt mukaan reissuun kalakaverin tai pikkuporukan kanssa!

Lisätiedot: Petter Nissén puh. 0500 440 923 tai petter.nissen@vapaa-ajankalastaja.fi.

Ilmoittautumiset viimeistään 15.5. mennessä: Jaana Piskonen puh. 050 597 4933 tai jaana.piskonen@vapaa-ajankalastaja.fi. Matkalle mahtuu 16-20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Majapaikan kotisivuilta voit tutustua mökkeihin ja puitteisiin www.saivaaramokit.fi.

Kilpisjärven lukijamatkalla on mahdollista kalastaa muun muassa harjusta, rautua ja siikaa tunturivesillä.