Vapaa-ajan Kalastaja -lehden lukijamatka Norjaan Näätämöön ma 12.-pe 16.4.2021

Vapaa-ajan Kalastaja -lehden lukijamatkalla huhtikuussa pilkitään rautua ja muita lohikaloja Norjan Lapissa Näätämön alueella.

Suomen Vapaa-ajankalastajien (SVK) matkalla pilkitään rautua ja muita lohikaloja Norjan Lapissa Näätämön alueella. Alueella on kymmeniä järviä, joista on mahdollisuus pilkkiä lohikaloja.

Majoituspaikkana on Näätämöjoen rannalla sijaitseva Neiden Fjellstue -mökkikylä. Kohde sijaitsee lähellä Suomen rajaa ja perille pääsee henkilöautolla. Fjellstuen asiakkaina suomalaisillakin on pääsy pilkille Finnmarkin muutoin rajoitetuille kalavesille. Paikalliset kalastusluvat voi hankkia paikan päältä. Norjassa ei ole valtion kalastuksenhoitomaksua pilkinnässä.

Matka on omatoiminen. Kokemus talvisissa eräolosuhteissa liikkumisesta ja kalastamisesta on hyväksi. Paikalla on mahdollisuus liikkua kalaretkillä suksilla tai omalla moottorikelkalla (ei reittimaksuja).

Lukijamatkan hinta on SVK:n jäseniltä alkaen 195 euroa/hlö/4 vrk (ei jäsenet 215 euroa). Hintaan sisältyy majoitus 3-4 hengen mökissä, sauna joka ilta, vinkit kalastukseen ennen matkaa ja paikan päällä. Mökeissä on yhteiset sosiaalitilat, minikeittiö ja jääkaappi. Wc:t ja suihkut erillisessä rakennuksessa. Mökkikylässä on ruokaravintola A-oikeuksin. Mahdollisuus omatoimiseen ruokailuun tai ravintolan palveluihin.

Hintaan ei sisälly ruokailuja, kalastuslupia ja välineiden desinfiointia, kuljetuksia, henkilökohtaista kalastusopasta ja matkoja kohteeseen. Mielellään parillinen määrä lähtijöitä per kalaporukka. Lisätietoja mökkikylän palveluista Neiden Fjellstuen kotisivuilta neidenfjellstue.com.

Lisätiedot Petter Nissén puh. 0500 440 923 tai petter.nissen@vapaa-ajankalastaja.fi. Ilmoittautumiset viimeistään 13.3.2021 mennessä Jaana Piskonen puh. 050 5974933 tai jaana.piskonen@vapaa-ajankalastaja.fi. Matkalle mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.