Ruohonjuuri-palkinto ja -apurahat 2018 haettavissa

Ruohonjuuri-rahaston palkintoa ja apurahoja voi hakea 9.9. asti.

Ruohonjuuri-rahastosta jaetaan vuosittain yksi palkinto sekä useampia apurahoja kehitys- ja tutkimushankkeille, innovaatioille ja toimintaan, jotka edistävät energian ja raaka-aineiden viisasta käyttöä, luonnon kanssa tasapainossa olevan yhteiskunnan kehittämistä sekä maapallon luonnonvarojen oikeudenmukaista käyttöä.

Vuonna 2018 palkinnon ja apurahojen teemana on kierrätys ja uusiokäyttö. Ruohonjuuri-palkinto ja -apurahat ovat vähintään 1 000 ja enintään 5 000 euroa.

Palkinnon tai apurahojen saajat voivat olla yksityisiä henkilöitä, yhteisöjä, työryhmiä tai kansalaisliikkeitä. Samaan hankkeeseen tai saajalle voi joko esittää palkintoa tai hakea apurahaa.

Hakemukset 9.9. mennessä

Ruohonjuuri-palkintoa voi esittää ja apurahaa hakea tiivistelmälomakkeella, joita saa Ruohonjuuri Oy:n myymälöistä tai verkkosivulta

Esitykset ja hakemukset osoitetaan Ruohonjuuri Oy:n hallitukselle siten, että ne ovat perillä Ruohonjuuri Oy:n toimistossa 9.9.2018 kello 16.00 mennessä osoitteella Salomonkatu 17 B, 00100 Helsinki tai sähköpostitse hallinto@ruohonjuuri.fi.

Ruohonjuuri Oy on vuonna 1982 perustettu eko- ja luomutuotteiden erikoismyymäläketju. Ketjun myymälät sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Raisiossa, Espoossa sekä Turussa.