Sallan uusi luontokeskus palvelee asiakkaita Salla Wilderness Parkissa – avoinna talvisesonkina joka päivä

Uudessa luontokeskuksessa on myynnissä Sallan kansallispuiston logotuotteita. Kuva: Katja Heikkinen.

Metsähallituksen luontokeskus ja asiakaspalvelupiste ovat avautuneet Salla Wilderness Parkiin. Luontokeskus palvelee asiakkaita talvisesongilla päivittäin.

Sallan uusi luontokeskus antaa alueesta tietoa Sallassa vieraileville matkailijoille. Luontokeskus sijaitsee Salla Wilderness Parkissa (entinen Poropuisto) Kuusamoon vievän tien varrella.

Keskukseen tutustuminen on maksutonta

Sallan luontokeskus pitää sisällään kiinnostavan ja uudistetun luontonäyttelyn, jossa voi tutustua kaikkia aisteja käyttäen Sallan kansallispuiston ja sen lähialueiden luontoon, retkeilymahdollisuuksiin ja alueen kulttuurihistoriaan.

Asiakaspalvelusta voi kysyä vinkkejä ja neuvoja retkeilyyn. Sallan luontokeskuksen asiakaspalvelun toteuttaa Salla Wilderness Park. Luontokeskukseen tutustuminen on maksutonta.

Luontokeskuksessa myös pieni myymälä ja kahvila

Luontokeskuksessa toimii lisäksi yksityisen yrittäjän ylläpitämä pieni myymälä sekä kahvila. Myymälästä löytyvät myös uudet Sallan kansallispuiston logotuotteet t-paidoista pinsseihin. Kahvilassa voi nauttia arkisin keittolounaan tai herkutella päivittäin paikallisilla leivonnaisilla.

Luontokeskus ja Salla Wilderness Park sijaitsevat noin kolmen kilometrin päässä Sallatunturin tunturikeskuksesta. Auton lisäksi paikalle pääsee latuja ja retkeilyreittejä pitkin. Salla Wilderness
Park on yksi kansallispuiston reittien lähtöpisteistä. Uusi luontokeskus on talvisesongilla auki joka päivä kello 10–18.

Sallan luontokeskuksen yhteystiedot:

Salla Wilderness Park, Hautajärventie 111, 98900 Salla
Verkkosivut:
puh 020 639 4398
sähköposti: salla@metsa.fi