Garminilta uusi karttaplotterimallisto meri- ja järvikalastukseen

Garminin uuden ECHOMAP™ Ultra 2 -karttaplotterimalliston laitteissa on 10 tai 12 tuuman kosketusnäyttö.

Garmin on tuonut markkinoille ECHOMAP™ Ultra 2 -karttaplotterimallistonsa, jossa on uusia ominaisuuksia järvi- ja merikalastukseen. Karttaplotterissa on 10 tai 12 tuuman kosketusnäyttö painikkeilla, Garmin Navionics+™- ja Garmin Navionics Vision+ -karttayhteensopivuus, langattomat ominaisuudet ja kätevä pikakiinnitysteline.

Uuden karttaplotterimalliston laitteilla esimerkiksi luotaintiedot, reittipisteet ja reitit on helppo jakaa langattoman yhteyden avulla ECHOMAP UHD2- tai ECHOMAP Ultra 2 -karttaplotterista toiseen. Veneeseen ei siten tarvitse porata lisäreikiä johtoja varten eikä ohjaamossa kiemurtele ylimääräisiä johtoja.

Monitaajuus-GPS:n nopeat 10 hertsin (Hz) päivitykset puolestaan parantavat sijaintitarkkuutta ja signaalin vastaanottoa. Ominaisuus on hyödyllinen erityisesti siltojen alla, jyrkillä penkereillä tai puiden katveessa kalastettaessa.

Näytön tallennustoimintoa käytetään yhteensopivaan älypuhelimeen ladatun ActiveCaptain® -sovelluksen avulla. Toiminnolla otetaan kuvakaappaus karttaplotterin näytöltä, minkä lisäksi tallennustoiminnolla voidaan myös ottaa ja jakaa kuvakaappaus näytöllä näkyvästä saaliista, mukaan lukien LiveScope™ -kaikuluotaimen kuva, jos luotain on asennettu.

Karttaplottereihin kuuluvalla Quickdraw Contours™ -karttaohjelmistolla taas on helppo luoda yksilöllisiä HD-kalastuskarttoja 0,5 metrin käyrävälein suoraan näyttökuvasta millä tahansa vesillä liikuttaessa.

ECHOMAP Ultra 2 -karttaplotterit ovat saatavissa GT56 UHD all-in-one-anturin kanssa, joka tuottaa perinteistä Garmin CHIRP -luotainkuvaa sekä lähes valokuvamaista Ultra-luotainkuvaa veneen alta ja sivuilta. Uudet mallit tukevat myös kaikkia Garmin LiveScope-kaikuluotaimia.

Lisätietoja: