Leathermanilta uusi premium-luokan ARC-monitoimityökalu

Leatherman ARC -monitoimityökalu.

Leatherman on julkaissut premium-luokan monitoimityökalun, joka kantaa nimeä Leatherman ARC. Se on suunniteltu asiakaspalautteen perusteella, ja siinä yhdistyvät kaikki ne ominaisuudet, joita Leathermanin käyttäjät ovat monitoimityökalultaan halunneet.

Tyylikäs Leatherman ARC edustaa monitoimityökalujen kärkeä ja sen erikoisuus on luja MagnaCut-veitsi, jollaista ei aikaisemmin ole monitoimityökaluissa nähty. Veitsen premium-luokan teräs on erityisesti veitsiin tarkoitettu ja se kestää käyttöä ja kulutusta selvästi paremmin kuin tavallinen teräs.

ARC-monitoimityökalu käyttää magneettista teknologiaa, joten sen käsittely on kevyttä ja vaivatonta myös yhdellä kädellä. Jokainen ARC:n työkalu avautuu ja sulkeutuu kevyesti, sekä lukittautuu pihtien päätä lukuun ottamatta jämäkästi paikoilleen pitäen napakan ”klik”-äänen.

ARC on varustettu useilla tarpeellisilla työkaluilla. Mukana ovat suorateräisen veitsen lisäksi esimerkiksi sakset, pullonavaaja, naskali, saha, johdonkuorija, kaksipuolinen viila, sekä iso ja pieni ruuvimeisseli, erilaisiin käyttötarpeisiin.

Pienikokoisella ruuvimeisselillä kiristää vaikkapa silmälasien sangat ja isompaa puolestaan voi käyttää monipuolisesti erilaisiin yllättäviin korjauksiin. ARCissa on myös jämäkät pihdit ja niissä vaihdettavat sivuleikkurit. Tuotteella on 25 vuoden takuu.

Tekniset tiedot:
Pituus suljettuna: 10,8 cm
Pituus avattuna: 16,4 cm
Leveys: 3,4 cm
Paksuus: 1,7 cm
Terän pituus: 7,02 cm
Väri: Musta/hopea
Paino: 244 g