Uusi Ledlenser-otsavalaisin on suunniteltu kovaan käyttöön

Uusi Ledlenser-otsavalaisin on suunniteltu kovaan käyttöön.

Uusi premium luokan outdoor-valaisin Ledlenser HF8R Signature on suunniteltu kovaan käyttöön, kuten esimerkiksi vaelluksille sekä kalastukseen ja metsästykseen. Se on suunniteltu toimimaan myös haastavissa olosuhteissa, joten se ei jätä käyttäjäänsä pimeään edes räntäsateen sattuessa.

Ladattava Ledlenser HF8R Signature -valaisimen alumiininen rakenne suojaa laitetta, ja kuminen pään yli tuleva pääpanta on varustettu heijastavilla elementeillä turvallisuuden lisäämiseksi. Valaisimessa on mukautuva valokeila automaattisella tarkennuksella.

HF8R Signaturessa on ominaisuus, jolla valoksi voi valita myös kirkkaan punaisen, vihreän tai sinisen. Esimerkiksi punainen valo säilyttää pimeydessä hämäränäön. Vihreä valo puolestaan häiritsee kaikista vähiten pimeänäkölaitteiden toimintaa, eikä se myöskään pelota riistaeläimiä.

Valaisimessa on täysin automaattinen tehon ja tarkennuksen säätö, jonka ansiosta sen sensorit havaitsevat ympäristön valaistusolosuhteet ja valon heijastumat, ja reagoivat niihin äärimmäisen nopeasti säätäen kaikkia valonlähteitä erikseen optimaaliseksi ympäristöön nähden. Valo mukautuu muuttuviin olosuhteisiin täysin itsenäisesti silmänräpäyksessä.

Valaisimen tarkennusjärjestelmän ansiosta HF8R Signature mahdollistaa laadukkaan, lähes saumattoman tarkennuksen, ja Focus Wheel -tarkennuspyörä on suunniteltu sujuvaan portaattomaan valokeilan säätöön laajasta valosta tarkkaan pistemäiseen spottivaloon. Valaisimessa on myös Bluetooth, joten sitä voi halutessaan ohjata myös etänä Ledlenser Connect App -sovelluksen kautta.

Valaisimen moderni teknologia vapauttaa kädet muihin toimiin, mutta halutessaan käyttäjä voi säätää valaisimen tarkennusta myös manuaalisesti Focus Wheel -säätörullan avulla. Otsalamppu latautuu 80 prosentin valmiuteen vain 150 minuutissa ja valaisinta voidaan käyttää myös latauksen aikana.

Valaisin on IP68 sääsuojattu eli täysin pöly- ja vesitiivis, joten sitä voi huoletta käyttää myös huonossa säässä, eikä se mene rikki edes veteen upotessa. Kuljetuslukko estää valaisimen päälle menemisen kuljetuksen ja säilytyksen aikana, joten valaisimen akku tyhjene vahingossa, vaikkapa repussa vaelluksen aikana.

Ledlenser HF8R Signature -valaisin vapauttaa kädet muihin toimiin, mutta halutessaan käyttäjä voi säätää valaisimen tarkennusta myös manuaalisesti Focus Wheel -säätörullan avulla.