Thermos Ultimate tuo keveyttä äärimmäisiin olosuhteisiin

Thermos Ultimate -termospullo.

Thermos lanseeraa Suomen markkinoille uuden sukupolven ultrakevyen termospullon, joka on kehitetty äärimmäisiin talviolosuhteisiin. Se on painoltaan jopa 42 prosenttia kevyempi kuin muut vastaavat tuotteet.

Esimerkiksi 0,75 litran pullo painaa vain 365 grammaa ja soveltuu erinomaisesti mm. kevytretkeilijöiden ja vuorikiipeilijöiden käyttöön. Pullon erinomaiset ominaisuudet palvelevat toki kaikkia ulkoilijoita, kalastajia ja retkeilijöitä, joille kantamuksen painolla on väliä.

Ultimate-pullon rakenne, tyhjiöteknologia ja materiaali ovat tuttuja Thermos Midnight -sarjan pulloista. Kaksoisseinämärakenteinen runko on valmistettu 18/8-teräksestä, joka on erittäin kevyttä ja kestävää. Silikonisuojat pullon pohjassa, kyljessä ja kupissa suojaavat tehokkaasti kolhuilta, ja helpottavat myös pullon käsittelyä käsineet kädessä.

Ainutlaatuisen tyhjiötekniikan ja suuaukon minimoidun kylmäsillan ansiosta Ultimate-pullo pitää nesteen kuumana 12 tuntia ja kylmänä 24 tuntia. Kaksiosainen korkki on käytössä varmatoiminen ja helppo purkaa osiin pesua varten. Pullo ja korkki kestävät pesun astianpesukoneessa, mutta käsinpesua suositellaan käyttöiän maksimoimiseksi.

Ultimate-termospullo on erittäin luotettava reissukumppani, joka on testattu toimivaksi Himalaja-vuoriston olosuhteissa. ”Keveys, käytettävyys sekä sopivuus äärimmäisiin olosuhteisiin ovat ominaisuuksia, joita varusteilta vaaditaan vuoristo-olosuhteissa”, vuorikiipeilijä Anni Penttilä kertoo.

Ultimate-termospulloja on saatavana hyvin varustelluista outdoor- ja partiokaupoista.

Lisätietoja