Silacraftilta ja Ruthless Fishingiltä uusi suomalainen heittokalastusvene

Uusi heittokalastusvene Ruthless Boats 480 SC.

Vahvoista ja konstailemattomista lasikuituveneistä tunnettu veneenvalmistaja Silacraft sekä kalastustarvikkeisiin erikoistunut Ruthless Fishing Oy ovat aloittaneet yhteistyön, joka on tuonut Suomen markkinoille uuden kalastusvenemalliston Ruthless Boats.

Uuden malliston ensimmäinen vene on Ruthless Boats 480 SC, joka on suunniteltu vastaamaan kalastajien vaativia tarpeita. Sen kehitysprosessissa on yhdistetty Silacraftin vahva veneenrakennusperinne ja Ruthless Fishingin näkemys kalastuksesta.

”Yhteistyömme on ollut ainutlaatuinen kokemus ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota kalastajille aidosti suomalaisen, laadukkaan, kestävän, ja ennen kaikkea merikelpoisen veneen”, Joonas Väntti Ruthless Fishging Oy:stä kehuu.

Ruthless Boats 480 SC edustaa Väntin mukaan tarvelähtöistä suunnittelua. ”Vene ei ole vain väline vesillä liikkumiseen, vaan se on räätälöity täyttämään heittokalastajien vaativat tarpeet ja toiveet. Veneen runko pohjaa alun perin lohirysän pyyntiin suunniteltuun Sila 480 -venemalliin. Ruthless 480 SC:n suunnittelussa on keskitytty erityisesti käytettävyyteen, pitkäikäisyyteen kestävyyteen ja monipuolisuuteen”, Väntti selvittää.

Hänen mukaansa uutuusveneessä on useita valmiiksi mietittyjä erityisominaisuuksia, jotka on ajateltu heittokalastajia varten. ”Kokoluokassaan laajat heittokalastustasot keulassa ja perässä, säilytystilat varusteille ja vavoille sekä kiinteä polttoainetankki takaavat, että vene on aina lähtövalmiina vesille. Vene on valmistettu vahvaksi ja sen rakenteissa on käytetty vain vettymättömiä materiaaleja”, Väntti luettelee.

Lisätietoja