Kamera mukaan kalareissulle! Vapaa-ajan Kalastajan kalakuvakisa 2018 käynnistyy

Vapaa-ajan Kalastajan kalastuskuvakilpailu 2018 jatkuu syyskuun loppuun asti.

Vapaa-ajan Kalastaja järjestää valokuvakilpailun, jossa haetaan vuoden 2018 yllättävintä, riemastuttavinta, tunnelmallisinta, hauskinta tai muuten vain hienointa kalastuskuvaa.

Kilpailu on käynnissä helmikuun alusta syyskuun loppuun. Kisakuvien kirjo tulee siis todennäköisesti olemaan monipuolinen niin kalastustapojen, saaliskalojen kuin olosuhteidenkin suhteen, kun vaihteluväliä on talven pakkasista ja tuiskuista kauniisiin kevät- ja kesäkeleihin ja syksyn raikkauteen.

Kilpailuun voi osallistua tykkäämällä tästä facebook-postauksesta (löytyy Vapaa-ajan Kalastajan facebook-sivulta) ja laittamalla valokuvia kalastustilanteesta tai saaliista tämän postauksen kommentiksi. Kisan aikana Sinulla on myös mahdollisuus tykätä kisaan lähetetyistä kuvista.

Kuvien oikeudet jäävät Vapaa-ajan Kalastaja -lehdelle, joka jo kisan aikana julkaisee niitä.

Vapaa-ajan Kalastaja -lehden raati valitsee kolme parasta otosta kilpailun päätteeksi. Palkintoina ovat 150 euron lahjakortti kalastusvälineliikkeeseen, yhteensä 6 kpl erikoisvärein varustettuja Nils Master -vaappuja (4 kpl Haka Deep Diving ja 2 kpl Invincible) sekä upea tietokirja Suomen ja Pohjolan kalat.

Kilpailun tulokset ja parhaat kuvat julkaistaan Vapaa-ajan Kalastajan facebook-sivuilla lokakuun alkupuolella sekä lehden internet-sivuilla.

Kilpailun ykköspalkinto on 150 euron arvoinen kalastustarvikeliikkeen lahjakortti. Kakkospalkintona on kuusi erikoisvärein varustettua Nils Master -vaappua (kuvassa).
Kolmospalkinto: Suomen ja Pohjolan kalat -kirja.