Kansainväliset Erämessut järjestetään seuraavan kerran Riihimäellä kesäkuussa 2024 – tapahtuman jokavuotisuus ei sytyttänyt näytteilleasettajia

Riihimäen Kansainväliset Erämessut järjestetään seuraavan kerran kesäkuussa 2024. Kuvassa messutunnelmaa kesäkuulta 2022.

Seuraavat Erämessut järjestetään Riihimäen Urheilupuistossa kesäkuun toisena viikonloppuna 2024. Erämessujen teemoja ovat metsästys, kalastus, retkeily ja luonto. Erämessut järjestettiin Riihimäen Urheilupuistossa 9.–12.6.2022 neljän vuoden tauon jälkeen. Tapahtumassa vieraili neljän päivän aikana 26.500 kävijää.

Erämessujen näytteilleasettajatutkimuksen mukaan vain 1/5 näytteilleasettajista toivoi tapahtumaa jokavuotiseksi. Suurin osa eli 67 prosenttia toivoi tapahtumarytmin olevan joka toinen vuosi. Näytteilleasettajien tyytyväisyys tämän vuoden Erämessuihin oli huimat 96 prosenttia. Kävijätyytyväisyys oli 100-prosenttista eli tapahtuma oli erittäin onnistunut.

”Olemme hyvin tyytyväisiä kävijämäärään, vaikka se laskikin neljän vuoden takaisesta. Metsästys, kalastus, retkeily ja luonto ovat nostaneet yleistä kiinnostavuuttaan koronan aikana”, summaa messujohtaja Ninni Manninen. ”Näytteilleasettajat olivat myös hyvin tyytyväisiä Erämessuihin, kuten tutkimuksetkin kertovat. Tunnelma tapahtumassa oli erittäin hyvä”, Manninen jatkaa.

Näytteilleasettajat tietävät parhaiten oikean rytmin

Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy:n hallitus päätti yksimielisesti kokouksessaan 6.9.2022, että Kansainväliset Erämessut järjestetään seuraavan kerran kesäkuussa 2024.

”Kuuntelimme näytteilleasettajien mielipiteitä tarkkaan. He ovat tapahtuman ydinjoukko ja he tietävät parhaiten, mikä on tapahtuman oikea rytmi. Teemme Erämessuja asiakkaille, joten heidän toiveensa ovat ensiarvoisen tärkeitä”, toteaa Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy:n hallituksen puheenjohtaja Aarno Yrjö-Koskinen.