Garmin laajensi GPSMAP x3 -mallistoa uudella 16 tuuman karttaplotterilla

Uusissa GPSMAP x3 -karttaplottereissa on 16 tuuman kosketusnäyttö.

Garmin on tuonut markkinoille uudet GPSMAP® x3 -karttaplotterit. Laitteet ovat tuorein lisäys suosittuun GPSMAP x3 -mallistoon, jossa on helppokäyttöiset toiminnot, kuten Garmin Navionics+ kartat ja luotaintuki, jotka yhdistyvät korkearesoluutioiseen 16 tuuman full HD-kosketusnäyttöön.

GPSMAP 16×3 -karttaplotterin terävä IPS-näyttö toistaa värit tarkasti ja selkeästi kaikista katselukulmista myös polarisoituja aurinkolaseja käytettäessä. Laitteissa on nopea prosessori, josta on hyötyä veneen kaikille antureille, kuten kaikuluotaimelle ja tutkalle.

”GPSMAP x3-mallisto tunnetaan siitä, että se tarjoaa kalastajille ja veneilijöille nopean, terävän ja älykkään karttaplotterikokemuksen, joka integroituu saumattomasti Garmin-venejärjestelmään. Uusi 16 tuuman näyttömme laajentaa entisestään mahdollisuuksia liittää karttaplotteri erilaisiin ohjaamoratkaisuihin niin uusissa kuin käytetyissäkin veneissä”, Dan Bartel Garminilta sanoo.

Karttaplotteri tukee Garmin Panoptix™-luotaimia, kuten palkittua reaaliaikaisesti skannaavaa LiveScope™ -luotainta (lisävaruste), joiden avulla kalastajien on helppo nähdä, mitä veneen ympärillä liikkuu.

Kun karttaplotteri on integroitu Garmin Force -keulamoottoriin, laitteella voi luoda reittejä, kuvioita ja jälkiä, joita keulamoottori seuraa kalastuksen aikana. Lisäksi karttaplotterin näytöltä voidaan hallita myös keulamoottorin nopeutta, ja tarkistaa akun kesto.

Lisätietoja