Rapalan Rippin’ Rap -vaappu on nyt saatavissa Kalastajan Kanavan väreissä

Kalastajan Kanavan Rapala Rippin’ Rap -setti kirkkaisiin vesiin.

Kalastajan Kanava on lanseerannut yhteistyössä Rapalan kanssa kaksi Rippin’ Rap -viehelajitelmaa, toisen niistä kirkkaisiin ja toisen sameampiin vesiin. Erikoisvärisissä seteissä on kummassakin kolme eriväristä 5-senttistä ja 9-senttistä Rippin’ Rap -vaappua.

Rapalan Rippin’ Rap on korkeakylkinen, kolikkomainen leukalaputon vaappu. Se on helppokäyttöinen ja monipuolinen erityisesti ahvenen, mutta myös hauen ja kuhan kalastukseen soveltuva viehe.

Rippin’ Rap tärisee kelattaessa ja on varsin kovaääninen räminäkuulien ansiosta. Sen uintiliike on voimakas ja se sopii niin heittokalastukseen kuin vetouisteluun. Myös pilkkijät voivat sitä käyttää.

Kalastajan Kanavan Jyri Kuusisalo kaipasi kuitenkin vieheeseen jotain uutta ja lähti kyselemään Rapalalta, olisiko vieheeseen saatavissa läpinäkyvä runko, ja onnistuihan se. Läpinäkyvä runko tuo Kuusisalon mukaan vaappuun kolmiulotteisuuden vaikutelmaa ja tarjoaa vedessä valon taittuessa sopivasti kalaa houkuttelevan yhdistelmän.

”Lisäksi kirkkaissa vesissä on havaittu, että ajoittain aralla syönnillä olevalle ahvenelle jopa maalattu pinta on liikaa. Siinä tilanteessa läpinäkyvyys kelpaa paremmin. Vieheväreistä antamissani ohjeissa painotin kuultavia pintoja, koska ne korostavat entisestään vieheen läpinäkyvyyttä”, Kuusisalo perustelee.

Kalastahan Kanavan Rapala Rippin’ Rap -setti sameisiin vesiin.