Nordic Traililta lämpöä talven harrastuksiin

Häagon käsilämmitin.

Ekologiset, biohajoavista materiaaleista valmistetut Häagon käsien-, jalkojen- ja vartalonlämmittimet ovat hyödyllinen lisävaruste pakkaspäivien ulkoiluun. Nordic Trail Oy:n maahantuomat, uudelleen käytettävät lämmittimet ovat myös ekologinen sekä myös taloudellinen valinta vaikkapa pilkkijälle.

Esimerkiksi käsiä voi Häagon tuotteilla lämmittää vaikkapa parin tunnin ajan, ja samoja lämmittimiä käyttää uudelleen taas seuraavana päivänä. Näin lämpöä ei mene hukkaan, vaan se saadaan tehokkaasti käyttöön juuri silloin, kun sitä tarvitaan. Lämmitin on käyttövalmis viidessä minuutissa siitä, kun se on poistettu pakkauksesta.

Häagon tuotteet ovat 100-prosenttiserti kierrätettäviä ja biohajoavasta materiaalista valmistettuja. Niitä ei myöskään tarvitse erikseen lämmittää, vaan luonnollinen kemiallinen reaktio tuottaa lämpöä, kun pakkaus on avattu.

Lämmittimet suljetaan käytön jälkeen tiiviisti takaisin pakkaukseen, ja ne tuottavat 8 tuntia lämpöä jopa 10 käyttöpäivän aikana. Häagon valikoimasta löytyy käsilämmittimien lisäksi pohjallismallinen vaihtoehto jaloille, pienemmät lämmittimet varpaille ja suurikokoinen lämmitin koko vartalolle.

Nordic Trailin maahantuomista uutuustuotteista myös Lorpen T3+ Biowarmer -sukat auttavat pitämään talvella ulkoilijan lämpimänä. Valmistusmateriaaliensa ansiosta sukat ovat erittäin joustavat ja lämpimät. Lisäksi niissä on anatominen leikkaus, minkä ansiosta ne istuvat hyvin jalkaan. Sukkien materiaalit ovat 98-rosenttisesti biohajoavia.

Lisätietoja

Lorpen T3+ Biowarmer -sukka.