GSD 28 -kaikuluotainmoduuli syvien vesien kalastukseen

GSD 28 -kaikuluotainmoduuli on suunniteltu luotaamiseen ja kalastamiseen syvissä vesissä.

Garminin toinen uutuus on luotainmoduuli, joka on suunniteltu kalastukseen syvissä vesissä. Garmin RapidReturn™ -kaikuluotaimella varustettu GSD 28 -moduuli näyttää enemmän luotaintietoa monitoiminäytöllä jopa 6 kertaa edeltäjäänsä paremmalla lähetysnopeudella.

Näytöllä näkyvien yksityiskoh¬tien määrä on suurempi kuin koskaan aiemmin. Uuden Garmin xCHIRP -luotainteknologian ansiosta GSD 28 tuottaa kuvaa, jossa kohteet ja pohjanmuodot erottuvat erinomaisesti. Syöttikalat on helppo erottaa saaliskaloista.

Koska RapidReturn -kaikuluotain lähettää samanaikaisesti useita kaikusignaaleja vesipatsaan läpi, monitoiminäytöllä näkyy nopeasti paljon enemmän luotaintietoa kuin aiemmilla laitteilla. Kalastajalla on siis käytettävissään mm. enemmän yksityiskohtaista tietoa siitä, mitä veneen alla on.

GSD 28 tukee kaksikanavaista (1-3 kW) CHIRP-kaikuluotainta, jolla on laaja taajuusalue (25-250 kHz). Näin saadaan tarkka kuva veneen alta, ja myös meren pohjan kaloista ja vesipatsaassa olevista kohteista.

Lisätietoja