Veneilyn kuivaharjoittelua uudella Aalloille-lautapelillä – myös lapset ja maakravut viihtyvät pelin parissa

AALLOILLE SEA -uutuuspeliä pelaamalla voi kerrata lähes huomaamattaan turvallisen veneilyn perusteita ja oppia reagoimaan tilanteisiin oikein.

AALLOILLE SEA on uusi perhelautapeli, joka innostaa konkreettisilla tapahtumilla ja käytännönläheisillä tietovisakysymyksillä koko miehistön liikkumaan vesillä turvallisesti ja vastuullisesti. Tämä kaksikielinen (suomi/ruotsi) tietopeli kannustaa kunnioittamaan muita vesillä liikkujia, sekä kiinnittämään aktiivista huomiota vesiympäristöön ja sääolosuhteisiin.

Tässä purje- ja moottoriveneillä pelattavassa lautapelissä on 60 tavanomaista tapahtumaa vesiltä, jotka vaikuttavat pelissä etenemiseen. Pelin veneilykysymykset rohkaisevat pelaajia pohtimaan muun muassa, miksi veneilijät moikkaavat toisiaan, miksi kalaverkkojen yli ei kannata ajaa ja mitä tehdään, jos moottori sammuu kesken matkan?

Pelin säännöt sallivat tasoitusta maakravuille ja nuorimmille pelaajille, jotta kaikki viihtyvät pelissä. Pelin voittaja, Aalloille Kippari selviää vasta, kun viimeinenkin veneilijä on palannut laituriinsa ja paljastanut keräämiensä aaltopisteiden määrän.

Peli soveltuu vesiturvallisuuteen kannustavaksi, vuorovaikutusta edistäväksi ajanvietteeksi lapsille, nuorille ja perheille sekä opetuspeliksi ja viihdykkeeksi peruskouluun, harrastus-, kerho- ja nuorisotoimintaan, kotiin, matkaveneeseen ja mökille. Uutuuspeliä pelaamalla voi kerrata lähes huomaamattaan turvallisen veneilyn perusteita ja oppia reagoimaan tilanteisiin oikein.

Uutuuspeli on Aalloille Finland Oy:n kuudes lautapeli ja se on aiempien pelien tavoin veneily- ja navigointiasiantuntijoiden tarkistama ja vastaa viranomaisten ja veneilykouluttajien ohjeistuksia.

Pelipakkauksen koko on A4, pelilauta on avattuna A2-kokoinen. Peliä on myynnissä satamissa, veneilytarvikeliikkeissä, verkko-, lautapeli- ja kirjakaupoissa, Suomen Navigaatioliitolla ja verkkokaupassa.

Lisätietoja